علیاکبر عباسی راد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بررسی آخرین وضعیت مراتع و پروژههای آبخیزداری دامغان بابیان اینکه بذرپاشی ۲۰۰ هکتار از مراتع در حال اجرا است، ابراز داشت: در این راستا کپه کاری ۲۵۰ هکتار اراضی نیز در دستور کار قرار دارد.
وی بابیان اینکه کپه کاری و بذرپاشی مهمترین پروژه بیولوژیک و حفاظت قرق در سطح مراتع شهرستان دامغان محسوب میشود، افزود: بهمنظور حراست از عرصههای منابع طبیعی پایش مراتع و ۲۰ هزار هکتار نظارت طرحهای مرتعداری انجام و همچنین ۱۶ دستگاه آبشخور ساختهشده است.
رئیس منابع طبیعی دامغان بابیان اینکه مراتع این شهرستان با توجه به تنوع گونههای گیاهی موجود از مهمترین و باارزشترین منابع طبیعی تجدیدشونده به شمار میروند، ابراز داشت: بهرهبرداری صحیح توأم با عملیات اصلاح و احیای آن میتوان نقش مهمی در حفاظت از آبوخاک و تأمین نیازمندیها در زمینهٔ مواد پروتئینی و غیره ایفا کرد.
عباسی راد بابیان اینکه حفاظت از عرصههای منابع طبیعی از پیشروی بیابان جلوگیری میکند، تصریح کرد: با درک این موضوع تلاش شد تا از جوامع محلی و مشارکت مردمی برای حفاظت از عرصههای طبیعی استفاده شود که آموزش آنها در دستور کار است.
وی افزود: در حال حاضر یک هزار و ۲۷۹ نفر بهرهبردار با ظرفیت ۱۶۲ هزار و ۸۱۰ واحد دامی با ۱۶۲ سامانه عرضی از مراتع دامغان بهرهبرداری میکنند.
نظر شما